Ana Trajkovska

Ана Трајковска, Менаџер, Арт Инструктор, студира на Факултетот за Ликовни уметности при универзитетот Св. Кирил и Методиј на отсекот за графика. Ана работи во сликарското атеље Арт Студио од 2010 година. Нејзиното искуство како инструктор и асистент се докажа со одлични резултати. Ана исто така организира изложби од членовите на Арт Студио.

+389 77 637 416 ~ anataytay@gmail.com